Tänään on maanantai 17.02.2020

Uutiset

Kunnantalo kehitettävien kiinteistöjen luokkaan

Juuan kunnanhallitus esittää kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi päivitetyn version kiinteistöstrategiasta. Esityksessä kunnantalo on siirretty seurattavien kiinteistöjen keltaisesta luokasta kehitettävien kiinteistöjen vihreään luokkaan. 

Talousarvioesityksessä kunnantalon korjauksiin on varattu vuodelle 2020 sekä suunnitelmavuodelle 2021 määrärahoja. Suunniteltujen toimenpiteiden myötä kunnantalon kuntoluokka kohenee, joten se esitetään siirrettäväksi keltaisesta toimenpideluokasta vihreään toimenpideluokkaan.

Vihreän luokan kiinteistöt ovat pitkällä aikavälillä tärkeitä kunnan toiminnalle ja niihin panostetaan tekemällä tarkat pitkän tähtäimen suunnitelmat ja investoimalla sen mukaisiin korjaus- ja muutostöihin.

Kunnanvaltuuston viime vuonna hyväksymän kiinteistöstrategian toteutus on aloitettu kuluvan vuoden alussa. Kunnalle tarpeettomista punaisen toimenpideluokan kiinteistöistä on myyty Ahmovaaran koulu, Paalasmaan kalasatama, Kannaksen leirikeskus ja taksiasema. Purettuja ovat rakennukset Poikolantie 6 D- ja Poikolantie 6 B-osoitteissa. Punaisen toimenpideluokan osakehuoneistoista on myyty kaksi asuntoa Nunnantieltä sekä Aimontien kaksi autotalliosaketta.

Päivitetystä kiinteistöstrategiasta esitetäänkin kunnantalon siirron lisäksi poistettavaksi myydyt ja puretut kohteet.

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun