Tänään on sunnuntai 27.05.2018

Uutiset

Lieksa ei osallistu jatkojalostushankkeeseen

Lieksan kaupunki ei osallistu Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hankkeeseen kuntarahoitusosuudella, kaupunginhallitus on päättänyt.

Kaupunginhallituksen mukaan Lieksan kaupungin näkökulmasta ei ole tarkoituksenmukaista lähteä mukaan yleiseen hankkeeseen, vaan painottaa hanketoiminta konkreettisemmin sellaisiin hankkeisiin, joissa paikallisia yrityksiä on mukana.

Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke painottuu Keski-Karjalan ja Joensuun seudulle, vaikka kaikki Pohjois-Karjalan alueet ovatkin siinä mukana.

Hankkeen hakija ja hallinnoija on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä/Pohjois-Karjalan aikuisopisto, joka vastaa myös hankkeen kokonaistoteutuksesta. Hankkeen muut toteuttajat ovat Itä-Suomen yliopiston Luonnonainetutkimuksen laboratorio sekä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 490.263 euroa. Hankkeen päärahoittajana toimii Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Lieksan kaupungin kuntarahoitusosuudeksi esitettiin 2.671 euroa.

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun