Tänään on tiistai 12.11.2019

Uutiset

Rusanen LieKen toimitusjohtajaksi

Lieksan Kehitys Oy Lieken toimitusjohtajaksi on valittu KTM Heikki Rusanen. Kuhmolainen Rusanen aloittaa LieKen toimitusjohtajana 1.9. lukien.

Rusanen työskentelee parhaillaan Kainuun Etu Oy:ssä projektipäällikkönä Ideasta bisnekseksi -hankkeessa, jossa painopisteenä ovat muun muassa innovaatioiden kaupallistaminen ja maakunnallisen kasvurahaston perustamiseen liittyvät tehtävät. Rusanen on ollut kehitysyhtiö Kainuun Etu Oy:n palveluksessa eri tehtävistä vuodesta 2015.

– Rusasen työkokemus vastaavantyyppisestä kehitysyhtiöstä, samoin kuin kokemus toimitusjohtajan ja yrittäjän tehtävistä olivat selkeitä vahvuuksia Lieksan Kehitys Oy:n toimitusjohtajan valinnassa, kertoo LieKen hallituksen puheenjohtaja Jari Kaltiainen.

Heikki Rusanen tarttuu uuteen pestiin innolla.

– Lieksassa on tehty paljon hyvää työtä yritystoiminnan edistämiseksi, ja Lieksan nykyinen strategia on yksi yritysmyönteisimmistä, jonka olen urani aikana kohdannut. Kehitysyhtiön resurssit ovat hyvällä tasolla. Sekä taloudelliset että henkilöresurssit yhdessä kaupunkikonsernin kanssa mahdollistavat asioiden eteenpäin viemisen.

LieKen toimitusjohtaja tulee osaksi Lieksan kaupungin johtoryhmää, johon kuuluvat kaupunginjohtajan lisäksi hallintojohtaja, hyvinvointijohtaja, elinvoimajohtaja ja Lieksan Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja.

– Lieksassa on selkeästi positiivinen tekemisen meininki sekä kaupunkikonsernin sisällä että eri sidosryhmiin päin, summaa toimitusjohtajaksi valittu Rusanen.

Lieksan Kehitys Oy LieKen va. toimitusjohtajana työskennellyt Susanna Saastamoinen siirtyy perehdytysjakson jälkeen 1.11. takaisin elinvoimajohtajan virkaan, josta hän on ollut virkavapaalla vuodenvaihteesta lähtien toimitusjohtajan tehtävien hoidon takia.

 

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun