Tänään on tiistai 20.08.2019

Uutiset

Seurakunta mukaan junapuiston kehittämiseen

Juuan kunta on pyytänyt lupaa käyttää maa-aluetta seurakunnan omistamien kiinteistöjen alueelta leikkipuiston/junapuiston kehittämiseen, rakentamisen ja yleiseen leikkikäyttöön. Kunnanvaltuusto on talousarviopäätöksessään joulukuussa hyväksynyt Junapuiston kehittämiseen tälle vuodelle 10 000 euron määrärahan, jolla on tarkoitus hankkia leikkivälineistöä ja ulkokalustusta.

Tavoitteena on muun muassa parantaa turvallisuutta, minimoida alueen asiatonta käyttöä ja vahvistaa positiivista ja lapsilähtöistä kuntakuvaa kunnan keskustassa. Lähtökohta on, että kunta vastaa leikkipuiston yläpidosta jatkossa.

Kirkkoneuvosto päätti myöntää kunnalle luvan käyttää maa-aluetta leikkipuiston kehittämiseen ja käyttöön. Lähtökohtana pitää olla, että kunta vastaa puiston ylläpidosta jatkossa, seurakunta ei ole talousarviossaan varannut määrärahoja tällaiseen hankkeeseen.

Talouspäällikkö on kuitenkin luvannut työvoimaa ja muun muassa hautausmaan kaivinkonetta käyttöön jossain määrin. Seurakunta asettaa omina edustajina junapuistotyöryhmään seurakuntamestari Arja Tolvasen, vastaavan lastenohjaajan Saila Ovaskaisen ja talouspäällikkö Tanja Kallisen.

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun