Tänään on maanantai 17.02.2020

Uutiset

Seurojentalon huutokauppa jatkuu

Seurojentalojen huutokaupassa ei päästy vielä kaupantekoon, kun marraskuussa korkeimman tarjouksen kiinteistöstä tehnyt henkilö vetäytyi kaupasta. Huutokauppa kiinteistöstä käynnistyy uudelleen huomisesta lähtien ja kestää tammikuun puoliväliin.

Pohjois-Karjalan ulosottovirastosta kerrotaan, että huutokaupan 14 000 euron tarjouksella voittanut henkilö ei lopulta ollutkaan kiinnostunut kohteesta.

Mitään seuraamuksia hänelle ei vetäytymisestä koidu teknisen vahingon vuoksi. Tarjoajalle oli lähtenyt huutokaupan päätyttyä viesti, että tarjous on hylätty. Tämä johtui siitä, kun tarjousta ei hyväksytty heti vaan hänen kanssaan haluttiin vielä neuvotella mahdollisesta korotuksesta. Huutokaupat.com-sivustolla ei kuitenkaan ole sellaista vaihtoehtoa kaupan päätyttyä, vaan sieltä lähtee automaattinen viesti, joka on joko hyväksytty tai hylätty. Vaikka kauppa olisikin lopulta tehty hänen tarjoamaansa hintaan, ei hän enää ollut kiinnostunut kohteesta.

Ulosottoviranomainen käynnistää huutokaupan heti uudestaan, sillä mikäli joulun aikaan paikkakunnalla on käymässä Seurojentalosta kiinnostuneita henkilöitä, heillä on tilaisuus käydä siihen tutustumassa. Tarjousaika on kuitenkin tällä kertaa edellistä kertaa lyhyempi eli 15. tammikuuta asti. 

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun