Tänään on torstai 05.12.2019

Uutiset

Vaarojen Sanomia jaossa lakon aikana toimistolla ja kaupoissa

Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) lakko oli keskiviikkoiltapäivänä Vaarojen Sanomien mennessä painoon edelleen jatkumassa. Lakko vaikeuttaa siten Vaarojen Sanomien jakelua Juuan haja-asutusalueilla sekä Kolilla ja muualla Juuan ulkopuolella. Varhaisjakelu Juuan kirkonkylällä toimii sen sijaan normaalisti, sillä lakko koskee vain niin sanottua päiväkantoa eli perusjakelua.

Lakon vuoksi Vaarojen Sanomat on tilannut painolta lisälehtiä, joita lehden tilaajat voivat noutaa joko lehden toimistolta, Juuan kirkonkylän kauppaliikkeistä tai Kolinportilta. Toimisto on poikkeuksellisesti auki myös perjantaina 22.11. kello 9-15. ja lakon mahdollisesti jatkuessa myös seuraavina perjantaipäivinä.
Kokonaan ilman lehtiään kukaan ei jää, sillä lakon takia tilaajille jakamatta jääneet lehdet Posti toimittaa perille lakon jälkeen, toki reilusti myöhässä.

Nettitunnukset kannattaa nyt aktivoida

Niiden kestotilaajien, jotka eivät vielä ole aktivoineet Vaarojen Sanomien verkkolehden nettitunnuksia, kannattaa se viimeistään nyt lakon vuoksi tehdä. Silloin lehteä on mahdollisuus lukea joko näköislehtenä tai digiversiona katkotta myös lakon aikana.
Verkkolehden käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä. Sitä varten tarvitaan asiakastunnus, jonka saa joko Vaarojen Sanomien laskusta tai kysymällä se Vaarojen Sanomien toimistosta.

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun