Tänään on torstai 05.12.2019

Uutiset

Virpi Nevalainen perusopetuksen rehtoriksi

Juuan hyvinvointilautakunta on valinnut perusopetuksen rehtorin virkaan kasvatustieteiden maisterin Virpi Nevalaisen 1.10. alkaen toistaiseksi. Perusopetuksen rehtorin virka oli täytettävänä osana Juuan kunnan organisaatiomuutosta.

Perusopetuksen rehtorin tehtävänä on vastata kunnan perusopetuksen vastuualueen johtamisesta ja monipuolisesta kehittämisestä. Tärkeimmät vastuualueet rehtorin työssä ovat esi- ja perusopetuksen ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan johtaminen. Rehtorin tehtäviin kuuluvat opetussuunnitelmatyö, pedagoginen johtaminen ja muut kehittämistehtävät sekä edellä esitettyjen vastuualueiden asioiden valmistelu hyvinvointilautakunnalle.

Rehtori toimii esi- ja perusopetuksen opettajien ja ohjaajien esimiehenä. Lukion kanssa yhteisiä opettajia on noin 15.

Tehtävän sijoituspaikkana on Poikolan koulu, jossa on noin 300 esi- ja perusopetuksen oppilasta lukuvuoden 2019-2020 alkaessa.

Uuden koulun suunnittelu ja tätä kautta tarkoituksenmukaisten pedagogisten oppimisympäristöjen suunnittelu henkilöstön kanssa kuuluvat ajankohtaisiin kehittämistehtäviin. Uusi koulu otetaan käyttöön asteittain lukuvuodesta 2020-2021 alkaen.

Osana kouluverkkoratkaisua syksyllä 2021 Nunnanlahden ja Vihtasuon koulut yhdistyvät Poikolan kouluun, jolloin koulun oppilasmäärä kasvaa.

Perusopetuksen rehtorin virka oli kunnan henkilöstön haettavana 1.8.-19.8.2019. Määräaikaan mennessä virkaan tuli kaksi hakemusta. Hakijoiden ansiovertailun, jossa huomioitiin koulutus ja työkokemus, pohjalta valittavaksi nousi Virpi Nevalainen. 

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun